Kategorie

Kotleciarka – Prasa do mięsa KT-ALP

KT

Prasa do mięsa KT-ALP - nowa jakość przygotowywania mięsa na kotlety, zrazy, rolady i steki !!! Kotleciarka KT-ALP została stworzona do rozgniatania kawałków mięsa na porcje o żądanej grubości. Automatyczna prasa od mięsa KT-ALP pozwala na uzyskanie idealnie cienkich, powtarzalnych porcji od 0,5 do 30 mm. Wydajność do 800 sztuk na godzinę umożliwia zastosowanie zarówno w restauracjach, sklepach mięsnych, jak również w zakładach przetwórstwa mięsnego i cateringu. Wystarczy położyć mięso na blat, wsunąć i gotowe, bez użycia jakichkolwiek przycisków. W parę sekund uzyskujemy jednakowo rozbite kawałki mięsa, gotowe do dalszej obróbki. Rozduszone mięso pozostaje soczyste i nie traci wagi! Oszczędź czas poświęcony na pracochłonne i męczące przygotowywanie mięsa tradycyjną metodą. Zastosowanie: - do mięsa drobiowego - kotlety drobiowe i zawijane typu de volaille - do mięsa wieprzowego - kotlety schabowe, polędwiczki duszone, roladki, zrazy wieprzowe - do mięsa wołowego - steki, rolady, zrazy wołowe, befsztyki i inne kawałki mięsa przygotowywane na grill
Zapytaj o ten produkt

Parametry techniczne

Nacisk - 3000 kg Silnik - 1,5 kW Wysokość - 850 mm Szerokość - 440 mm Długość - 800 mm Napięcie - 230 lub 400 V Waga - 160 kg Konstrukcja - stal nierdzewna
Widoczna na zdjęciach prasa do mięsa KT-ALP jest umieszczona na stoliku, który stanowi wyposażenie dodatkowe i jest zamawiany osobno.

Polecane urządzenia