Categories

Kotleciarka – Prasa do mięsa KT-ALP

KT

Prasa do mięsa KT-ALP – nowa jakość przygotowywania mięsa na kotlety, zrazy, rolady i steki !!!

Kotleciarka KT-ALP została stworzona do rozgniatania kawałków mięsa na porcje o żądanej grubości. Automatyczna prasa od mięsa KT-ALP pozwala na uzyskanie idealnie cienkich, powtarzalnych porcji od 0,5 do 30 mm. Wydajność do 800 sztuk na godzinę umożliwia zastosowanie zarówno w restauracjach, sklepach mięsnych, jak również w zakładach przetwórstwa mięsnego i cateringu. Wystarczy położyć mięso na blat, wsunąć i gotowe, bez użycia jakichkolwiek przycisków. W parę sekund uzyskujemy jednakowo rozbite kawałki mięsa, gotowe do dalszej obróbki. Rozduszone mięso pozostaje soczyste i nie traci wagi! Oszczędź czas poświęcony na pracochłonne i męczące przygotowywanie mięsa tradycyjną metodą.

Zastosowanie:
– do mięsa drobiowego – kotlety drobiowe i zawijane typu de volaille
– do mięsa wieprzowego – kotlety schabowe, polędwiczki duszone, roladki, zrazy wieprzowe
– do mięsa wołowego – steki, rolady, zrazy wołowe, befsztyki i inne kawałki mięsa przygotowywane na grill

Ask for this product

Technical parameters

Nacisk – 3000 kg
Silnik – 1,5 kW
Wysokość – 850 mm
Szerokość – 440 mm
Długość – 800 mm
Napięcie – 230 lub 400 V
Waga – 160 kg
Konstrukcja – stal nierdzewna

Widoczna na zdjęciach prasa do mięsa KT-ALP jest umieszczona na stoliku, który stanowi wyposażenie dodatkowe i jest zamawiany osobno.

Recommended devices