Categories

Wilk do mielenia mięsa FW N22/82

BIZERBA

Służy do cięcia mięsa w formie surowej, ugotowanej lub wędzonej. Urządzenie służy również do rozdrabniania przerośniętego mięsa – zimnego lub ciepłego – słoniny, podrobów jak również warzyw na zupę. Przetwórcy artykułów spożywczych osiągają perfekcyjne rezultaty, a proces czyszczenia wilka do mięsa jest wyjątkowo prosty.

Ask for this product

Technical parameters

Napięcie
– 230 V prąd zmienny jednofazowy
lub do wyboru
– 220 V / 400 V prąd zmienny trójfazowy

Tworzywo obudowy
– stal szlachetna, nierdzewna

Powierzchnia ustawienia (dł. x szer.)
– 215 x 305 mm / 8,5″ x 12,0″

Max. wymiary (dł. x szer. x wys.)
– 365 x 349 x 478 mm / 14,4″ x 13,7″ x 18,8″ (mała tacka do nakładania produktu)
– 423 x 443 x 478 mm / 17,7″ x 17,4″ x 18,8″ (duża tacka do nakładania produktu)

Pojemność tacki
– 8,3 l / 2,2 G (mała tacka do nakładania produktu)
– 13,5 l / 3,6 G (duża tacka do nakładania produktu)

Maksymalna wydajność
– do 350 kg/h (771,6 lb/godz.)

Stopień ochrony
– IP45

Recommended devices